ROBOMET INDUSTRIAL SRL
CUI 31467589, J22-636/2013
Sf. Lazar 31, Iasi
Punct lucru: Calea Chisinaului Km.1 in incinta Plastic Inject


Societatea ROBOMET INDUSTRIAL SRL a fost infiintata in anul 2013 si este o firma cu capital privat romanesc a carui obiecte de activitate sunt:

– Proiectarea si executia de utilaje CNC pentru debitarea cu plasma si oxigaz.

– Comertul de consumabile si accesorii pentru echipamente de taiere cu plasma.

Prestarea si executia acestor produse se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract, se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii, pentru a asigura ritmul de executie care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.

Atat proiectarea cat si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei, si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si materialelor folosite.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului
tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand
ROBOMET INDUSTRIAL SRL ca una dintre cele mai competitive societati de pe piata.

ROBOMET INDUSTRIAL SRL are in vedere cresterea prestigiului dobandit fata de clienti, prin realizarea de produse si servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate. Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizind succesul in afaceri. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

– Satisfacerea exigentelor CLIENTILOR nostrii prin abordarea in mod realist a fazelor de contractare, proiectare, executie, garantie si post-garantie.

– Imbunatatirea permanenta a eficientei, a calitatii si a performantelor societatii, prin analize periodice si construirea de programe viabile.

– Aplicarea unui management suplu si inovator prin crearea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente.

– Optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea initiativei personale.

– Motivarea personalului pentru a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA SI DE FIECARE DATA !

In speranta unei colaborari, va asiguram de deosebita noastra consideratie.